Click for Sun
Back to Board Index

Robot not working
Grant Farmer
United States

7th Jan 2014
13:35:11
After updating to .97 and restarting my system, the robot does not work anymore, anyone else experiencing this problem?
Curley Campbell
United States
7th Jan 2014
16:07:25
Not having any issues on my end. Can you be more specific please... "robot does not work anymore" doesn't help. What isn't working... bot commands... nothing shows... etc.?
Grant Farmer
United States

7th Jan 2014
17:15:30
It's the bot commands(auto message and all commands with !)
Curley Campbell
United States
7th Jan 2014
17:41:34
On your server side... try opening the FSX Chat box (leave it open.) It should start displaying the auto msg... timing will depend on the delay timing you have set (1-5) on the server bot auto message setting.

Then you should be able to use the "!" commands after you start seeing the auto msg on your client machines.
Grant Farmer
United States

7th Jan 2014
17:55:14
I've done that, everything used to work perfectly with .96 and earlier versions, then today I updated to .97 and now have problems, I haven't done anything different than I've done in the past.
Curley Campbell
United States
7th Jan 2014
19:50:24
can you pass me the ip for your site > let me look at.

Mine is 208.123.198.194 (fsxcarierops). you can see it that works as far at the commands go.
Grant Farmer
United States

7th Jan 2014
20:02:01
69.141.64.106
747-737 JET HOPS

Thanks for trying
Curley Campbell
United States
8th Jan 2014
00:16:27
Sorry I was out for a while on errands. Attempted to connect to your IP (which does show on the FSOpen session list.) However, I was unable to connect. That would explain why you are having issues. You may have change your firewall, ports or something accidentally. You might recheck your server setup.

You are still welcome to visit my site (PLS use an F-18... I auto kick civilian aircraft).... and see if you are able to see my auto msg and use the bot commands. I am positive it is NOT an issue with the latest .97 update.
Grant Farmer
United States

8th Jan 2014
00:38:48
I haven't changed anything, My server is commercial jets only, I see other players joining the server, they also try typing !commands and nothing
Curley Campbell
United States
8th Jan 2014
01:58:31
Maybe you missed the part.. I cannot join your server... it times out.. with the "unable to make connection" error.
Grant Farmer
United States

8th Jan 2014
03:00:44
no i got it, I'm on now with 4 other people
Curley Campbell
United States
8th Jan 2014
14:25:24
Some times I miss the obvious. As a double check... make sure you have the "Robot" ON.





Grant Farmer
United States

8th Jan 2014
17:20:56
I figured it out, but doesn't make any sense. I start: 1.fsopen 2.fsx 3.open chat window and undock window to move around my screen as .96 and earlier versions worked no problem, but .97 update will not work with chat window undocked to place elsewhere on the computer screen, so I docked it back to normal and all works perfectly, which again doesn't make any sense
Grant Farmer
United States

8th Jan 2014
17:22:24
Thank you Mr. Campbell for all your time and effort in this matter
Kenny Fox
United States

17th Jan 2014
03:33:16
Hi to everyone.

I'm having the same problem. None of the commands are working. The auto messages is not working. I've tried restarting the computer, restarting FSOpen and FSX. I even uninstalled the FSOpen server and reinstalling it.

What am I missing??



You need to Log on to post a reply.
Back to Board Index



Forum help

No politics, just flying
FSopen © 2009 - 2017
Page views: 1954086243